[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 583: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 639: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4516: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3262)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4516: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3262)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4516: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3262)
War of Conquest •recurring bug
Page 1 of 1

recurring bug

Posted: Sun Mar 01, 2020 11:09 pm
by Scouseland
Had this 3 or 4 times now.

Creds reset to 250 regardless of how many are in the account
Geo, despite being 100% flits between 100 and down to 5% with adding or deleting any tiles. Makes fighting impossible.
MP goes to exactly 10,000 regardless of how much MP it should be on.

Please sort this out Mike.

It tends to correct itself after a day or so, but pretty much makes your account unusable for the 24 hours or so its like this...not good if youre in the middle of a run/war


New Picture.jpg
New Picture.jpg (103.06KiB)Viewed 11882 times

Same nation a couple of minutes later, with no added ground
2.jpg
2.jpg (76.33KiB)Viewed 11880 times
Geo back to 100%, MP back to 80,000+ but creds still missing.